Subscribe:

Thursday, January 19, 2012

Fuhh Smart...! Kereta BATMAN iPad [2 Gambar]

wow...! 

pernah tak terfkir yang kenderaan sekarang nie menggunakan ipad sebagai salah satu aksesori pada keretanya...? ha...! nie ada satu.. serius cool.. kereta batman yang menggunakan ipad dan peralatan digital yang lain sebagai aksesorinya..


Read more...

Saturday, January 7, 2012

Fuhh Smart..! Underwater Roller Coaster Yokohama,Japan

fuhh..! yang nie memang betul betul smart.. Roller Coaster masuk dalam air beb! sebelum tu korang pernah naik roller coaster? its very amazing..!

dan kali nie kami nak share dengan semua pembaca fuhh blog mengenai satu roller coaster yang boleh masuk dalam air..? percaya?


Read more...

Fuhh Smart! Bom Yang Boleh Makan

pernah tak terfikir kat fikiran korang yang one day korang nak try makan bomb.. fuhh..! memang kerja gila la kalau nak makan bomb.. mau mati ka..?


Read more...

Fuhh Kantoi ! Siapa Yang Ambil Gambar Kapal Terbang Ni?

hahahahaha... pernah tak korang terfikir siapakah yang ambek gambar kapal terbang nie masa kat atas awan...?

tengok betul betul..


Read more...

Fuhh Cool! Cara Aspirasi Cinta Pada Kekasih Dengan Menggunakan Tembikai

fuhh..! memang smart design tembikai nie.. macam macam sekarang nie manusia mengaspirasikan cinta mereka pada kekasihnya..contohnya macam tembikai kat bawah nie.. memang coooll habis la.. 

pendapat korang cam ne..? coll kan..?





Read more...

Monday, January 2, 2012

Fuhh Real..! Siapakah lelaki tua ni?

nak tanya la kepada siapa yang tahu... erm.. boleh bagi tahu tak siapakah lelaki nie...? macma kenal... tak susah lak nak sebut nama dia.. hehe




Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...