Subscribe:

Wednesday, September 26, 2012

Fuhh Dasyat! Lars Larson dengan Kerja Terbaik di Dunia

Lars Larson baru-baru ini telah dipilih sebagai "Manusia dengan Kerja Terbaik di Dunia." Dia bukan seorang atlet profesional, penyanyi atau pelakon popular, dia hanya seorang Pegawai Kesihatan & Keselamatan untuk Topless Female Trampoline World Championships.




Read more...

Tuesday, September 25, 2012

Fuh! Brader ni Bunuh Diri Sebab Video.


Malang bagi seorang remaja berusia 16 tahun di utara India. Dia bukan sahaja dirogol malah klip video serangan seksual berkenaan telah disebarkan kepada penduduk kampung, menyebabkan bapanya, Krishnan yang teramat malu dengan kejadian itu membunuh diri.
Keluarganya sebelum ini cuba merahsiakan serangan seksual yang berlaku pada 9 September lalu selepas dia dirogol oleh sekumpulan lelaki.


Read more...

Monday, September 24, 2012

Fuhh! Gila Awek Ni Bangga Ada Love Bite

fuhh..!! terkejut jugak admin baca satu post kat facebook tadi.. seorang gadis bangga ada love bite di lehernya.. ish ish ish... bangga ea? admin pun pelik apa yang nak di banggakan... 



Read more...

Fuh! 10 Tips Mudah Jimat Belanja Perkhawinan


sekarang ni bila kita sebuat saja pasal kahwin mesti yang difikirkan adalah duit.. ya.. duit is main important thing dalam perkhawinan... kalau tak ada duit macam mana nak kahwin kan...? betul tak...? okeh.. untuk mengatasi masalah kahwin ni, admin ada 10 tips! yang mungkin boleh menjadi panduan anda semua..


 


Read more...

Thursday, January 19, 2012

Fuhh Smart...! Kereta BATMAN iPad [2 Gambar]

wow...! 

pernah tak terfkir yang kenderaan sekarang nie menggunakan ipad sebagai salah satu aksesori pada keretanya...? ha...! nie ada satu.. serius cool.. kereta batman yang menggunakan ipad dan peralatan digital yang lain sebagai aksesorinya..


Read more...

Saturday, January 7, 2012

Fuhh Smart..! Underwater Roller Coaster Yokohama,Japan

fuhh..! yang nie memang betul betul smart.. Roller Coaster masuk dalam air beb! sebelum tu korang pernah naik roller coaster? its very amazing..!

dan kali nie kami nak share dengan semua pembaca fuhh blog mengenai satu roller coaster yang boleh masuk dalam air..? percaya?


Read more...

Fuhh Smart! Bom Yang Boleh Makan

pernah tak terfikir kat fikiran korang yang one day korang nak try makan bomb.. fuhh..! memang kerja gila la kalau nak makan bomb.. mau mati ka..?


Read more...

Fuhh Kantoi ! Siapa Yang Ambil Gambar Kapal Terbang Ni?

hahahahaha... pernah tak korang terfikir siapakah yang ambek gambar kapal terbang nie masa kat atas awan...?

tengok betul betul..


Read more...

Fuhh Cool! Cara Aspirasi Cinta Pada Kekasih Dengan Menggunakan Tembikai

fuhh..! memang smart design tembikai nie.. macam macam sekarang nie manusia mengaspirasikan cinta mereka pada kekasihnya..contohnya macam tembikai kat bawah nie.. memang coooll habis la.. 

pendapat korang cam ne..? coll kan..?





Read more...

Monday, January 2, 2012

Fuhh Real..! Siapakah lelaki tua ni?

nak tanya la kepada siapa yang tahu... erm.. boleh bagi tahu tak siapakah lelaki nie...? macma kenal... tak susah lak nak sebut nama dia.. hehe




Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...