Subscribe:

Saturday, December 31, 2011

Fuhh Real..! Wajah Sebenar Karekter Pokemon

ha.... pernah tengok kartun pokemon...? dulu kat NTV7 ada.. sekarang tak pasti ada lagi ke tak.. hehe



okeh.. kalau korang semua tengok gambar di bawah confirm dah boleh teka haiwan dan karekter apa yang related dengan gambar di bawah.. selamat mencuba..!


Read more...

Fuhh Smart..! Design Cover Iphone yang Stylo [7gambar]

fuhh..! bila dah pakai iphone nie, boleh kata semua cover iphone nie nak beli...? sebab apa?? sebab sangat stylo and owesome.. tak caya..? jom layan gambar di bawah.


boleh bukak penutup botol.. multi-tasking.. hehe..


Read more...

Fuhh Smart..! Seni Lukis Pasir yang Owesome. [8 Gambar]

pasir ni kalau kita pandai membuat satu kelainan memang menjadi satu yang owesome.. contohnya macam gambar di bawah nie.. sangat cantik.. dah macah real.. 



Read more...

Tuesday, December 27, 2011

Fuhh Real..! Bukti Babi Dan Anjing Bersahabat Baik.

fuh...! siapa cakap babi nie tak hati dan perasaan.. kalau tak ada perasaan tak da la dia bersahabat dengan anjing.. hahaha



Read more...

Fuhh Smart..! Kucing bijak cerdik pandai

hahaha... sekali tengok lawak pulak.. dua kali tengok hebat pulak kucing nie.. pandai dia nak bukak pintu tu.. siap ambek benda alah apa ntah kasi tinggi.. 

fuhh..! bagus kucing kucing zaman sekarang nie.. owesome..!





Read more...

Thursday, December 22, 2011

Fuhh Smart..! Best Street Art -Seni Lukis Jalanan Terbaik-

Orait... makin hari orang dunia nie semakin kreatif.. kali nie Fuhh nak share dengan korang semua seni lukis jalanan terbaik.. the best street art 2011..

jom layan gambar di bawah..



Read more...

Fuhh Real..! Benarkah Wanita Macam Ni..?

erkk.... tak nak cakap... betulkah wanita macam nie.. ahaks..!





p/s: boleh kata semua profil gadis gadis FB semua cun cun kan..?

Read more...

Sunday, December 18, 2011

Fuhh Smart..! Kek iPhone Yang Kreatif.

mungkin di zaman smartphone nie dah ramai guna iphone kan...? kerana apa..? for me iphone is the best smartphone ever and ever.. 

gambar di bawah merupakan cokelat yang berbentuk iphone 4.. memang smart dan owesome..




Read more...

Friday, December 16, 2011

Fuhh Sedih..! Anak Itik Jatuh Dalam Longkang

fuhh..! memang sangat sedih kalau korang semua tengok gambar di bawah nie dengan teliti dan hayati...



pada suatu hari, ibu itik membawa anak anak nya bersiar siar.. bersiar siar menikmati keindahan alam semua jadi..

kelihatan anak anak itik sangat gumbira sekali kerana dapat bersiar siar bersama sama ibu tercinta.. 

ada yang terlompat lompat.. ada yang terkinja kinja..



Read more...

Thursday, December 15, 2011

Fuhh Smart...! Gambar Owesome Tanpa Edit Photoshop.

orait... kali nie fuhh nak share dengan anda semua satu gambar yang sangat owesome.. nampak seakan akan macam betul, tapi itu lah.. teknik kamera.. macam macam boleh buat... tapi yang pastinya, semua gambar di bawah bukanlah mainan photoshop...

jom layan... sebelum tu.. Fuuhh...!

kalau anda semua perasan, jari orang dalam gambar tu seakan akan mencucuk mata orang di depan nya.. owesome kan..?









Read more...

Friday, December 9, 2011

Fuhh..! Mac Book Air Apple Paling Nipis Di Dunia

anda seorang fan Apple..?? pantang sikit tengok product terbaru apple terbaru keluar..??? ha..... ini ada satu product terbaru dari apple.. mac book air yang paling nipis di dunia..



Read more...

Fuhh..! Kantoi Buat Seks

fuhh... dahsyat ye manusia zaman sekarang nie.. makin maju dunia nie, makin pelik aku tengok manusia nie.. dah macam hilang pedoman hidup dah.. selamat orang yang kantoi buat seks nie orang barat, bukan orang malaysia.. kalau orang malaysia dah kena rejam sampai mati dah.. 


xxxxxxxxxxxxxxxxxxx


sepasang penoton bola di usir dari stadium kerana tindakan cabul pada pertandingan bola pada 01 oktober 2011. pasangan itu 2 kali ditangkap basah berhubungan intim.



Read more...

Wednesday, December 7, 2011

Fuhh..! Ubah Suai Tisu Tandas Yang Owesome.

fuhh nak share dengan korang semua satu daya kreativiti yang sangat menajubkan.. pernah tengok tisu tandas yang gulung gulung tu..? ha...? ini ada satu kreaviti tisu gulung yang cukup owesome.. 





Read more...

Fuhh..! Wanita China Miliki Rambut Terpanjang Dunia.

pernah tak anda melihat orang berambut panjang...? erm.. jawapan nya sudah pasti ya bukan.. sudah terlalu banyak dah kita lihat perkara macam nie..

tapi untuk entry kali nie, fuhh nak share dengan korang semua pasal seorang makcik nie dekat china.. Ni linmei yang tinggal di taiyuan di china memiliki rambut yang panjang sehingga mencecah lantai..

difahamkan, beliau sudah 14 TAHUN sudah tidak memotong rambutnya... fuuhh..! lama kan..?





Read more...

Monday, December 5, 2011

Fuhh..! Filem Ong Bak Rindu Versi Thailand.

fuhh...! musim filem berombak ye.. minggu lepas Fuhh ada jengok jap pawagam berhampiran.. penuh... filem ombak rindu has sold out.. so amazing..!

nie lagi satu filem ombak rindu.. tapi bukan malaysia punya, but thailand.. ONG BAK Rindu.. ades..


Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...