Subscribe:

Tuesday, November 29, 2011

Fuhh..! Lagi Gambar Pening.

salam 1 fuhh..! semua...

sebelum nie aku ada post pasal gambar bergerakan... ha... nie aku ada jumpa lagi satu gambar bergerak.. apa yang korang perlu lakukan adalah tatap gambar dibawah dengan sepuas puasnya.. dan tengok apa yang berlaku.. boleh...?

 amcam...? Fuhh kan...?

Read more...

Monday, November 28, 2011

Fuhh..! Toyota GT 86 Yang Owesome.

fuhh..! jenama kereta terkenal toyota bakal mengeluarkan model baru keretanya.. ha.. rasanya ramai yang tak tahu akan berita ini.. 

design yang nampak gah, smart dan sporty.. menampakkan ciri kegarangan nya.. sesuai dengan nama nya.. Toyota GT 86..


Read more...

Sunday, November 27, 2011

Fuhh..! Burger King Seberat 105 Pound.

Fuhh..! pernah makan burger..? setakat burger Mcd or burger tepi jalan tu masih belum boleh dibanggakan lagi.. 

nie dia.. seorang lelaki dari united states memakan burger seberat 105 pound.. perghh..! memang dasyat dia nie.. memang kuat melantak..




Read more...

Thursday, November 24, 2011

Fuhh..! Koleksi Gambar Haiwan Yang Cute.

fuhh..! buat pencinta pencinta haiwan di luar sana, pasti korang akan cakap.. "alahai.... cute nya dia nie.. nak aje aku cubit pipi dia nie.."



Read more...

Tuesday, November 22, 2011

Fuhh..! Gambar negatif (filem) boleh scan dengan mata.

haa.... ini lagi satu gambar negatif... tahu tak negatif tu ape?? senang cerita zaman kamera pakai kodak dulu kalau nak cuci gambar kena ada negatif tu kan...? setengah orang sebut negatif.. setengah lagi sebut filem.. mana mana je la.. sama je.. huhu..

perhatikan awek nie betul betul..  tengok tang hidung dia yang mancung tu.. 

tengok dalam masa 30 saat.. jangan berkelip.. 

dah cukup 30 saat, kelip mata korang banyak kali... haa...? apa jadi...?




Read more...

Fuhh..! Gambar bergerak buat kita pening.

haa...! tengok gambar di bawak nie lama lama... amacam...?? ada nampak bergerak tak...?




fuuhhh...! kalau nak tahu ini semua adalah mainan ilusi mata kita... kesimpulannya, dalam kehidupan nie, jangan lah mudah tertipu... ahaks..!

Read more...

Monday, November 21, 2011

Fuhh! Gambar Patung Lelaki Untuk Wanita Kesepian

fuhh...! gambar untuk gadis gadis yang sepi di luar sana.. ahaks..!





Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...